(video) Sunt necesare indicatoare mai mari sau penalizări mai dure? O problemă din intersecția Moscova-Studenților

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O problemă cunoscută în mai multe intersecții din Chișinău, însă una în care se poate întâlni des este intersecția bd. Moscova cu strada Studenților. Un cititor AutoBlog.MD s-a convins încă o dată de asta, mai exact de lipsa de respect față de reguli elementare de circulație din partea unor colegi din trafic.

Deși există indicatoare care arată pe cât se poate de clar deplasarea și direcția pe benzi, conducătorul unui VW a preferat să se comporte destul de urât, generând și situații de accident.

„Poate cineva responsabil se va autosesiza în cazul problemei date. Poate și unele persoane se vor vedea în imagini și se vor autoeduca, să nu se comporte într-o așa manieră în trafic.”

Oare sunt necesare indicatoare mai mari în dimensiuni pentru a fi văzute mai bine, ori penalizări mai dure ar putea redresa situația?

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise