(foto) Combinație dejucată de polițiștii de frontieră români. Un tânăr de 21 de ani a rămas fără al său BMW Seria 7

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Polițiștii de frontieră români din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au reținut pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca BMW, fabricat în 2011, care avea seria poansonată modificată pentru a nu fi descoperit că este furat!

Conform informațiilor oficiale, descoperirea a fost făcută în noaptea zilei de 14 iulie, în jurul orei 1:45, la Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni din cadrul I.T.P.F. Iași, când s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, spre ţara noastră, un tânăr de 21 de ani cu cetăţenie română şi Republica Moldova. Acesta se afla la volanul unei Seria 7 cu plăcuţe MD.

Existând suspiciuni cu privire la seria poansonată (găurită/deteriorată) a autoturismului, polițiștii au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că seria de şasiu reală a autovehiculului este alta decât cea trecută în documente!

Extinzând cercetările cu privire la situaţia juridică a autoturismului în cauză, poliţiştii de frontieră au stabilit că acesta figurează ca fiind furat, semnalare introdusă de autoritățile din Germania.

Cu privire la aspectele constatate, tânărul a declarat că a închiriat autoturismul în cauză de la o firmă de închirieri auto şi voia să ajungă în Republica Moldova!?

Poliţiştii de frontieră efectuează în continuare cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunilor de tăinuire şi conducere auto cu număr fals, iar autoturismul, în valoare de 70.000 de lei (aproximativ 15.000 de euro), a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/