(foto) Criză de locuri de parcare comode în Chişinău. O confirmă posesorul unui nou-nouţ S-Class

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Până când vor fi disponibile în masă locuri de parcare bine amenajate, conducătorii auto care utilizează străzile Chişinăului trebuie să caute să se descurce cum pot. Unii ocupă benzi de carosabil şi trotuare, alţii se întâmplă să blocheze careva căi de acces, însă există şi persoane care fac abuz de spaţii unde nu e permis din punct de vedere legal să parcheze deşi, dacă au un obraz mai gros, ignoră regula şi chiar au noroc să nu le fie evacuată maşina.

Din rândul acestora din urmă ar face parte şi posesorul acestui Mercedes-Benz S-Class de ultimă generaţie, venit în vizită. Probabil fiind-ui indiferent de valoarea maşinii, acesta a ales să o lase anume în praf, pe un şantier de pe bd. Grigore Vieru. A ignorat şi indicatorul care spune că banda extremă dreapta este dedicată transportului public, partea posterioară a automobilului râmânând o vreme un obstacol pe carosabil.

A făcut-o de dragul comodității şi lenei de a găsi un spaţiu alternativ? Cu siguranţă că da! Acesta este un semn că autorităţile trebuie să se grăbească în amenajarea unor locuri de parcare comode, mai ales pentru oaspeți. Până atunci va exista o adevărată criză…🙂

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/