(foto) Cu doar 50000 de dolari îţi poţi lua o decapotabilă Lamborghini! Are însă o problemă

Cine nu şi-ar dori ca un automobil exotic marca Lamborghini să fie într-atât de accesibil încât să şi-l poată permite? Un exemplar al modelului Aventador SV Roadster, făcut în doar 500 de exemplare şi care avea cândva un preţ de aproximativ 350.000 de dolari, se vinde acum cu doar circa 50.000 de dolari!

Vezi şi: (foto) Un Bentley Mulsanne, vândut pentru doar câteva mii de dolari? Este posibil, însă are o problemă

Lamborghini ars ieftin 0

Este posibil aşa ceva doar pe portaluri-licitaţii aşa cum este cel mai mare de peste ocean – Copart. Acolo se poate găsi aproape orice maşină şi în orice stare la nişte preţuri destul de atrăgătoare.

În cazul supercar-ului nostru, preţul mic este motivat de faptul că automobilul este avariat. Practic jumătate din partea sa posterioară a fost afectată în urma unui incendiu şi este exact acel loc în care se află cea mai importantă componentă a unei astfel de maşini – motorul V12!

Vezi şi: (foto) Trebuie să fii nebun ca să pui un aşa preţ de vânzare pentru un Porsche 911 ars de tot

Mai multe piese au fost mistuite, inclusiv unele părţi ale caroseriei, însă asta nu i-a fost sfârşitul. Partea frontală a automobilului a rămas cât de cât intactă, dar şi habitaclul tapiţat cu materiale premium şi inserţii din carbon.

Îşi va găsi această maşină un cumpărător? Posibil! În lume există destul de mulţi entuziaşti cărora le place să restaureze în propriile garaje astfel de maşini şi pentru astfel de oameni este o oportunitate unică să-şi îndeplinească visul pentru o sumă de bani efectiv mică în schimb.

Singura problemă e că vor trebui să mai investească nişte bani pentru a găsi toate piesele necesare de schimb, care, în cazul acestui model nu sunt chiar deloc ieftine.

Vezi şi: (foto) Cât costă piesele unui Porsche 918 Spyder? Preţul covoraşului de la picioare te va lăsa mască

Lamborghini ars ieftin 1
Lamborghini ars ieftin 3
Lamborghini ars ieftin 5
Lamborghini ars ieftin 8
Lamborghini ars ieftin 10

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/