(foto) Cum a mers şi nu a sesizat? Un şofer de maxi-taxi din Chişinău şi-a pierdut bara de protecţie faţă

Un conducător de microbuz din Chişinău, de model Mercedes-Benz Sprinter de primă generaţie (1995-2001), şi-a pierdut bara de protecţie frontală din mers. În rutina zilnică şi în grabă după banii călătorilor, şoferul nici nu ar fi sesizat lipsa părţii componente.

S-a întâmplat în după amiaza zilei de ieri pe strada Gheorghe Asachi din capitală, tot acolo unde s-a găsit un om bun care a ridicat elementul şi la instalat la vedere – pe un copac de la marginea carosabilului! O femeie care trecuse prin preajmă a fotografiat priveliştea nou formată şi a publicat câteva imagini pe o reţea de socializare, în speranţa că proprietarul le va vedea.

În timp ce mulţi s-au amuzat pe seama situaţiei, sugerând ca şoferul maşinii să fie căutat mai sus pe copac, alţii au apreciat fapta persoanei care a ridicat partea componentă ca fiind un gest frumos. “La noi puteau să îl ducă acasă și apoi să ceară bani pentru el”, a notat un internaut.

FOTO: facebook.com/NiseZvonova

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi:

(foto) Un bărbat din Chişinău şi-a pierdut limuzina acum trei luni. Internauţii i-au găsit-o în două ore

(foto) Primul accident cu un Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+. A doborât şi a rupt un copac

(video) Accident straniu. Un şofer a intrat cu maşina într-un copac din preajma Ambasadei Federaţiei Ruse

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/