(foto/video) Cum a putut trece frontiera? Autocarul răsturnat de curând în Kiev a venit în Moldova pe roţile proprii

În seara zilei de ieri, în spaţiul online a apărut o fotografie realizată de un şofer pe un traseu naţional (la 10 km de Otaci), una care a devenit în scurt timp virală.

Aceasta arată “în carne şi oase” autocarul de pe ruta Chişinău-Moscova, care s-a răsturnat acum câteva zile în Kiev, iar întrebarea principală este cum a putut trece frontiera şi verificările de acolo fiind avariat şi mai ales implicat într-un accident rutier?!?

La momentul de faţă unitatea de transport se află deja în capitală.

FOTO: facebook.com/ivan.netedu
Autocarul a fost surprins şi de un alt şofer // VIDEO: facebook.com/vadim.todorov.3

Potrivit presei din Ucraina, în noaptea zilei de 24 august conducătorul ar fi pierdut controlul volanului din cauza carosabilului umed. În autobuz se aflau 48 de pasageri și cei doi șoferi. Acesta s-a oprit răsturnat pe teritoriul unei benzinării, fiind foarte aproape de a lovi un rezervor de gaz.

Printre cei care au avut de suferit traumatisme uşoare s-au numărat şi opt cetățeni moldoveni, inclusiv copii, însă toţi au refuzat spitalizarea. Pasagerii şi-au continuat drumul spre Moscova cu un alt autocar care i-a preluat.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/