(foto) Cum arată noul Duster cu logo Renault pentru Rusia. Producătorul a dezvăluit primele imagini

Divizia rusească a companiei Renault a dat publicităţii primele detalii şi imagini despre noua generaţie Duster. Modelul se pregăteşte pentru debut în specificaţie locală cu o reţinere semnificativă, asta în timp ce în România SUV-ul cu logo Dacia se produce încă din 2017!

Duster II pentru piaţa din Federaţia Rusă nu se deosebeşte prea mult de cel care se poate cumpăra de la Chişinău. Totuşi, partea-i frontală este diferită: este o simbioză a ceea ce se găseşte pe modelul în specificaţie sud-americană (vorbim aici despre grila de radiator) şi modelul produs în România (cu referire la aplicaţia inferioară argintie de pe bara de protecţie). Mai bine spus este o copie aproape identică a noului Renault Duster.

Lungimea, lățimea și înălțimea mașinii pentru Federația Rusă este de 4.341, 1.804 și respectiv 1.682 mm (înălțimea este indicată cu railings-urile de acoperiş), iar ampatamentul măsoară 2.676 mm. Noua generaţie este respectiv mai lungă cu 26 mm, mai îngustă cu 18 mm, iar ampatamentul a fost întins cu 3 mm.

Garda la sol constituie 210 mm. Unghiurile de atac şi degajare sunt anunţate ca fiind de 31 şi 33 de grade respectiv.

În echipările scumpe (una din ele fiind arătată în fotografiile ataşate) noul Duster pentru piaţa rusă va dispune de bosaje pentru extinderea arcurilor roţilor, praguri laterale cu inserţii argintii, dar şi nişte aplicaţii pe părţile de jos ale portierelor. Noua culoare Atacama Orange va completa paleta celor disponibile. La ofertă vor exista şi roţi cu anvelope de off-road.

Ce motoare va avea exact sub capotă deocamdată nu s-a anunțat. Cu toate acestea, cu siguranţă va primi benzinarul turbo de 1.3 litri cu 150 CP, deja familiar pentru ruşi pentru că este găsit pe noile Arkana şi Kaptur. Gama va mai fi completată de un benzinar natural aspirat de 1.6 litri şi un turbodiesel de 1.5 litri, ambele fiind împrumutate de la Duster-ul încă actual. În mod evident clienții vor putea alege între o cutie de viteze manuală sau automată, o tracţiune faţă sau integrală, în dependenţă de motor.

Rusescul Renault Duster de primă generație şi-a găsit în cei opt ani de vânzări pe piața locală peste 440.000 de clienţi.

Vezi şi:

https://autoblog.md/test-drive-dacia-duster-techroad-1-3-tce-cu-150-de-cai-putere/
https://autoblog.md/video-test-drive-noua-dacia-duster-1-5-dci-4×4/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/