(foto/update) Cum de luptat cu fenomenul? Conducătorul acestui BMW şi-a rezervat un comod loc de parcare pentru fiecare zi

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update #2) A fost totuşi observat şi ridicat! I s-a spus drum bun spre Truşeni!


(update) S-a apropiat poliţia şi cel mai probabil au observat ce şi unde încurcă.


Da, numărul de maşini din Chişinău creşte pe zi ce trece şi da, nu există suficiente locuri de parcare pentru toate. Despre lipsa unora amenajate special nu mai spunem nimic. Cu toate acestea, şoferii trebuie să aibă un elementar bun simţ şi să nu comită abuzuri, iar dacă se întâmplă repetat atunci de obrazul gros ar trebui să se ocupe autorităţile.

Ceea ce vedeţi în imagini este un “loc de parcare rezervat” din intersecția străzilor Vasile Alecsandri şi Mitropolit Varlaam. Cei care nu cred asta sau afirmă contrariul nu îl vor putea convinge pe posesorul acestui BMW că nu este aşa. Şi pentru că nimeni nu a îndrăznit să-i spună nimic, conform unui martor ocular care ne-a expediat fotografiile, ocupă acest loc zilnic! Nu a precizat însă dacă a contactat numărul unic 112.

Dacă se mai întâmplă să observaţi astfel de situaţii crase, care nu au loc doar o singură dată, nu ezitaţi să apelaţi la 112 şi să raportaţi problema. Cu cea mai mare plăcere serviciile abilitate se vor apropia şi ridica maşina la parcarea specială. O amendă plus taxele pentru evacuare bat la buzunar orice şofer care nu este milionar în lei.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/