(video) Primul Volvo complet electric, acum şi în Moldova! Ce autonomie oferă şi cât costă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

S-a întâmplat inevitabilul! În ţara noastră a ajuns oficial şi noul Volvo XC40 Recharge, primul electromobil al mărcii suedeze. Modelul poate fi deja comandat de către orice doritor.

În acelaşi timp, crossoverul electric a devenit primul produs din portofoliul dealerului Volvo Cars Moldova ce poate fi configurat şi comandat online!

Noul Volvo XC40 Recharge complet electric are un preţ de pornire de 43.200 de euro. Pentru această sumă de bani se oferă versiunea cu un singur motor electric şi tracţiune faţă (231 CP/330 Nm), care asigură o acceleraţie 0-100 km/h în 7.4 secunde şi o autonomie combinată de până la 424 km (WLTP).

Totodată, maşina de bază mai dispune de echiparea Plus, culoare exterioară neagră, jante standard de 19 inchi în anvelope all-season standard speciale, dar şi un interior din material textil premium.

Pentru 46.000 de euro se oferă acelaşi crossover cu 231 CP, însă în singura echipare superioară, opţională, numită Ultimate.

Există la alegere şi modelul cu două motoare electrice şi respectiv tracţiune integrală, la fel în echipările Plus şi Ultimate, pentru minimum 49.700 şi 52.700 de euro în schimb, respectiv. Astfel de maşini livrează 408 CP/660 Nm pentru a putea face 0-100 km/h în 4.9 secunde, alături de o autonomie maximă combinată de până la 437 km.

Opțiuni chiar şi pentru XC40 Recharge Twin Motor Ultimate rămân a fi: celelalte şase culori pentru caroserie, un set de jante la 20 inchi, geamuri posterioare fumurii, alte patru feluri de tapiţerie interioară, un pachet Climă de 720 euro ce include volan şi scaune faţă încălzite + pompă de căldură, cabluri de încărcare, un cârlig de remorcare, farurile Pixel LED, etc.

Apropo, drept un bonus plăcut se oferă o asigurare CASCO valabilă timp de un an, cu posibilitatea de extindere. Totodată, şi garanția automobilului poate fi extinsă la solicitare.

Modelul XC40 Recharge complet electric suportă şi încărcare rapidă cu până la 150 kW a bateriilor de 69 kWh pentru versiunea Single Motor şi 78 kWh pentru Twin Motor. La un astfel de terminal bateriile pot fi încărcate de la 10 la circa 80% în aproximativ 28 de minute (sau o autonomie de aproximativ 80–100 km după 10 minute de stat în priză). Pentru însăşi baterii se oferă o garanţie de 8 ani sau 160.000 de km.

Rămâneţi pe fază căci în primăvara lui 2023 este așteptat în Moldova şi noul C40 Recharge.

*Exemplarul din imagini prezintă o culoare opțională, modelul de jante standard, dar şi o tapiţerie opţională cu un covor albastru care arată mai deosebit.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/