(video) Grindina a făcut prăpăd prin Moldova. A deteriorat inclusiv maşini “protejate”

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Comparativ cu alte regiuni din ţară, o bună parte a capitalei, unde e cea mai mare concentrație de bunuri, a scăpat aseară şi noaptea de nişte pagube considerabile. Grindină, chiar şi mai mare decât un ou de găină, a deteriorat zeci de terenuri cu diverse culturi agricole, livezi, acoperişuri de case şi chiar automobile.

În timp ce unii şoferi au reuşit să găsească un adăpost în aceleași staţii PECO, alţii au avut mai puţin noroc, chiar dacă au dorit şi au făcut câtuşi de puţin să amortizeze căderea bucăţilor de gheaţă…

@iuliacobzac4

#grindina #roada #struguri #tiktok Grindina a distrus practic în întregime strugurii din grădina tatălui

♬ sunet original – iuliacobzac4
@iuliacobzac4

#ploaie #furtuna #grindina Șirul evenimentelor din seara zilei de 26 iulie

♬ sunet original – iuliacobzac4

Potrivit prognozei meteo valabile pentru ziua de astăzi până la ora 21:00, vremea se răcește simțitor. Astfel, vom respira un pic mai ușor. Această răcire se datorează frontului rece care din nou ne va aduce instabilitate atmosferică. Aceasta se va manifesta pe arii extinse prin averse însoțite de descărcări electrice, izolat averse puternice.

Vântul va sufla din sud-vest moderat, dar și cu intensificări în timpul descărcărilor electrice. Temperatura maximă ziua nu va urca foarte mult situându-se între +20..+25°C.

Cmentariile sunt închise