(video) Situaţie actuală: A crezut că va reuşi să se oprească, însă a făcut accident

Orice conducător auto este învăţat la şcoala de şoferi că pe timp de iarnă, când afară este zăpadă, fie aceasta multă sau mai puţină, distanţele sunt mai greu de apreciat. De asemenea, poliţia ţine să recomande mereu, deja de mai mulţi ani de zile, că pe timp de iarnă viteza de circulaţie trebuie adaptată condiţiilor şi distanţa menţinută între vehicule trebuie să fie mai mare.

Un moldovean a uitat sau nu a luat în calcul aceste reguli şi s-a pomenit într-o situaţie incomodă. Circulând pe şoseaua Hânceşti şi apropiindu-se de o intersecţie în care era culoarea roşie în semafor acesta s-a oprit între două maşini.

Rulând cu o viteză necorespunzătoare, şoferul a acţionat frâna într-un timp întârziat, crezând că va reuşi să se oprească în poziţia potrivită, însă nu a fost să fie. Automobilul a alunecat şi a lovit un altul de pe o bandă alăturată. Sperăm că această lecţie va fi utilă şi pentru alţii.

Autor video: Денис Якубенко

Vezi şi: Condusul pe timp de iarnă nu este o glumă

Vezi şi: (video) Eficienţa sistemului de frânare automată de pe camioanele Volvo. Iată cum i-a salvat viaţa unui copil

Vezi şi: (video) Anvelopele de iarnă vs cele all-season. Test de eficienţă pe maşini cu tracţiune faţă şi integrală

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Cmentariile sunt închise