(foto) Danemarca: Poliţia a sechestrat un Lamborghini după doar câteva ore de bucurie a posesorului

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Cumpărătorul unui nou-nouţ Lamborghini Huracan şi l-a pierdut după doar câteva ore de la achiziție! Poliţia daneză l-a sechestrat pentru o încălcare gravă a limitei de viteză.

Supercarul va fi vândut la licitație, iar încasările vor merge în bugetul de stat dacă instanța de judecată va decide confiscarea acestuia, transmite Nordjyske.

Maşina super sport cu motor V10 de 5.2 litri (640 CP), de model Huracan Performante Spyder, a fost achiziționată cu aproximativ 270.000 de euro de un cetățean irakian care locuiește în Norvegia. El a cumpărat-o din Germania şi a fost tras pe dreapta când era în drum spre casă la volanul acesteia, chiar la câţiva km distanță de locaţia în care urma să o încarce pe un feribot.

Pe o autostradă din Danemarca el a decis să-i testeze performanțele şi a accelerat până la 236 km/h, poate crezând cî şi acolo nu există restricţii ca pe renumitele autobahn-uri germane, deşi limita era de maxim 130 km/h. Mașina a fost sechestrată imediat după documentare de către forţele de ordine, motiv pentru care, potrivit unui poliţist, proprietarul “s-a întristat puţin”.

Cel mai probabil vitezomanul nu cunoștea despre modificările legislației locale, care au intrat în vigoare în această primăvară. Legea prevede că polițiștii au dreptul să aplice sechestru pe mașini, chiar şi dacă la volan nu se află proprietarii, în caz că acestea sunt folosite pentru condus periculos – în special de la șoferii beți și cei care depăşesc 200 km/h pe autostrăzi sau de două ori viteza maximă permisă pe alte categorii de drumuri.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/