(foto) De ce dacă ai o maşină scumpă nu trebuie să o laşi niciodată la o spălătorie fără supraveghere

Portarul clubului de fotbal italiene Genoa, Federico Marchetti, și-a pierdut Ferrari-ul după ce pur şi simplu l-a dat la spălat.

După procedurile corespunzătoare el nu a mai revenit la volan din cauza tentaţiei prea mari la care a fost expus un angajat al spălătoriei. Acesta a decis fără permisiune să dea o tură, însă i-a pierdut controlul, a avariat alte cinci automobile şi s-a izbit într-un perete.

Ploi abundente au lovit nord-vestul Italiei săptămâna trecută. De îndată ce s-au încheiat, Marchetti a argumentat logic că este inutil să-și lase “calul” într-o stare inestetică, astfel încât l-a dat la spălat, curăţat şi uscat.

Dar în loc să se reîntoarcă la volan a aflat despre ce s-a întâmplat. Impactul s-a dovedit a fi destul de grav. Capota şi aripile au fost mototolite, iar compartimentul motorului a fost deteriorat. Nu se exclude ca firma de asigurări să califice asta drept o daună totală.

Fostul portar al echipei naţionale deţine un Ferrari 812 Superfast roșu, una dintre cele mai puternice mașini din lume. Este echipat cu un V12 aspirat natural cu 800 CP. Poate face 0-100 de km/h în sub trei secunde şi este nevoie de un control precis la acceleraţii bruşte pentru că tracţiunea îi este pe puntea din spate.

Marchetti a comentat deja incidentul pe Instagram: “Slavă Domnului că nimeni nu a fost rănit, acesta este cel mai important lucru”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Federico Marchetti (@officialmarchetti)

În Europa, un Ferrari 812 Superfast are un preţ de start de aproximativ 300.000 de euro.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-reportaj-exclusiv-cu-primul-ferrari-812-superfast-inregistrat-in-moldova/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/