(foto) Deşi nu mai este sezonul decapotabilelor, în Moldova a fost adus un Rolls-Royce Dawn

La intrarea în Republica Moldova, în vama Leuşeni, în această noapte a fost surprins un automobil care pe bună dreptate poate fi numit de lux! Este vorba despre un Rolls-Royce Dawn, actualmente singura decapotabilă a mărcii britanice.

Maşina a fost văzută fiind transportată pe o platformă deschisă, fără nicio husă de protecţie măcar. Este vopsită într-o nuanţă albă, iar drept contrast servesc mai multe elemente cromate, dar şi negre. În ce culoare îi este acoperişul nu este clar deocamdată.

Stă pe jante originale de 21 de inci, iar bara de protecţie frontală mai conţine nişte elemente Aero opţionale pentru a accentua prizele de aer.

În Marea Britanie, preţul de start al unei astfel de maşini porneşte în prezent de la 305.500 de lire sterline (aproximativ 360.000 de euro sau 7.5 milioane de lei). Nu se cunoaşte pentru moment dacă e nou sau rulat exemplarul din imagini.

Amintim că modelul dat a fost prezentat de Rolls-Royce în premieră în toamna anului 2015 la Frankfurt Motor Show. Modelul este dotat cu un V12 twin-turbo de 6.6 litri, care produce 571 CP şi 820 Nm!

În vara anului 2017 a apărut versiunea mai performantă Black Badge cu 602 CP şi 840 Nm. Cu aceste forţe poate accelera de pe loc şi până la 100 de km/h în 4.9 secunde, având în acelaşi timp o greutate ce poate depăşi 2.5 tone!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/