(foto) Designul lui Tesla Model Y facelift a fost deconspirat pe ecranul său interior central

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Spionii foto au reușit să arunce o privire în interiorul versiunii restilizate a lui Tesla Model Y. Pe lângă fotografiile din interior, aceștia au reușit să își facă o primă idee despre aspectul crossoverului electric. Imaginea 3D a mașinii electrice a fost afișată chiar pe ecranul central al sistemului multimedia.

FOTO: autohome.com.cn

Judecând după imagini, partea sa frontală va avea un design asemănător cu al sedanului Tesla Model 3 facelift. Va primi faruri similare mai subțiri și o bară de protecție revizuită. Este de așteptat ca spatele să se schimbe într-un mod similar.

În ceea ce privește interiorul, fotografia arată o arhitectură diferită a planșei de bord, un monitor mai mare și un nou volan cu butoane pe spițe. Aparent, precum pe Model 3, crossoverul va scăpa complet de manete în spatele său.

O fotografie a unui prototip de test al modelului restilizat a apărut la începutul lunii iulie. Mașina electrică poartă un camuflaj care îi acoperă doar fața și spatele. Elon Musk a declarat anterior că modelul nu are nevoie de o actualizare profundă. Pe piață va apărea cel mai probabil în primele luni ale lui 2025.

Iată cum ar putea arăta mașina, în baza imaginilor spion:

Cmentariile sunt închise