(foto) Premieră: Ediția specială Range Rover Velar HST

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Land Rover introduce un nou model HST. Disponibil în prezent pentru Range Rover Sport și Evoque, caracterul dinamic al versiunii speciale se reflectă acum pe Velar.

Caracteristici cheie:

  • Modelul este construit pe baza unui Velar în specificaţie/echipare R-Dynamic S. Caracterul său stealthy este susținut de un acoperiș contrastant negru și de full exterior Black Pack. Este disponibil de vopsit în paleta completă de culori a companiei și exclusiv în noua nunaţă Arroios Grey. Mai are geamuri fumurii și jantele unice negre lucioase de 21 inci.
  • Tema dinamică continuă în interior, unde există o tapiţerie neagră, un plafon şi un volan îmbrăcat în piele întoarsă. Mai există un acoperiş panoramic glisant.
  • Vine standard cu suspensie pneumatică electronică cu dinamică adaptivă, care monitorizează constant condițiile de drum și ajustează răspunsurile suspensiei în consecință. Configurable Dynamics asigură, de asemenea, posibilitatea de a personaliza experiența de condus pentru a se potrivi preferințelor.
  • Noul Velar HST este disponibil cu o gamă de motoare puternice Ingenium cu șase cilindri. Clienții pot alege dintre trenurile motopropulsoare pe benzină și diesel P400 (400 CP) și D300 (300 CP), ambele fiind electrificate cu ajutorul unui sistem mild hybrid.

Pe lângă modelul Velar HST, doritul Range Rover Velar Edition a fost reintrodus în gamă. Bazat pe R-Dynamic SE, această ediție specială este acum disponibilă cu paleta completă de vopsea, are un acoperiș contrastant negru, un Black Pack și jante negre din aliaj de 20 inci, un acoperiș panoramic glisant și geamuri fumurii.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/