(video) Pont de Crăciun din partea Lamborghini. Cum un supercar îţi poate pune pe roate afacerea

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Automobili Lamborghini urează Sărbători Fericite comunității sale printr-un nou filmuleţ, care redă o poveste despre cum nu există viitor fără trecut și despre importanța gesturilor mici.

Un frizer în vârstă este forțat să-și închidă salonul istoric din cauza lipsei de muncă. Însă un tânăr, care a fost client fidel în copilărie, observând situaţia şi pentru a salva acest loc lui drag, a încercat să facă din nou locaţia atractivă prin parcarea supercarului său chiar în faţa vitrinei.

Atrași de un Lamborghini Huracán Tecnica într-un Verde Selvans, mulți tineri și influenceri încep să posteze fotografii și videoclipuri, geolocalizându-se în fața frizeriei unde, mânați de dorința de a-și reînnoi imaginea, încep să intre în număr mare și, astfel, reușesc să împiedice ca bărbierul în vârstă să intre în faliment.

O poveste contemporană care ne amintește cum prezentul în care trăim și viitorul pe care ni-l dorim nu ar fi posibil fără oamenii și alegerile trecutului.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/