in , ,

(foto) Detalii surprinzătoare despre incidentul de lângă restaurantul Sănătate. Cui îi aparține maşina şi ce le-a spus polițiștilor

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Am primit câteva detalii interesante, dar şi surprinzătoare despre incidentul care a avut loc în această după amiază în procesul de demolare a restaurantului Sănătate de pe bd. Grigore Vieru din capitală.

Contactată de redacţia AutoBlog.MD, ofiţerul de presă al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău Svetlana Scripnic ne-a putut spune că situaţia a fost înregistrată de autorităţile competente, însă fără niciun fel de scandal!

“Automobilul deteriorat marca Daewoo aparținea unei doamne. Ajunși la faţa locului polițiștii au audiat proprietara, însă aceasta a refuzat să înregistreze o plângere în acest sens, declarând că NU are pretenții în privinţa celor întâmplate”.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!