in , , ,

(video) Miercurea neagră pentru un şofer din capitală. O mașină a fost distrusă în timpul demolării unei construcții

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

(update) (foto) Detalii surprinzătoare despre incidentul de lângă restaurantul Sănătate. Cui îi aparține maşina şi ce le-a spus polițiștilor

Un adevărat necaz pe capul unui şofer din capitală. Pe bulevardul Grigore Vieru, în timpul procesului de demolare a unei clădiri, părţi ale construcției au căzut peste automobil. Reparaţiile acestuia, din câte se pare, nu mai au niciun sens acum.

Conform martorilor oculari, după ce au căzut niște pietre de dimensiuni generoase peste caroseria compactei și a fost deteriorată, muncitorii au decis să-i mute locul. Pentru asta au folosit o metodă la fel de agresivă – excavatorul!

Deocamdată nu este clar a cui este maşina şi de cât timp stătea acolo, era regulamentar sau nu parcată, însă revenim cu detalii de îndată ce poliţia ni le-ar putea oferi.

VIDEO: facebook.com/natalimindali
VIDEO: facebook.com/kristina.bodiu

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!