(foto) Dilemă în Rusia: UAZ Patriot la un preţ apropiat de Toyota Land Cruiser Prado

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Continuăm să ne minunăm de preţurile maşinilor noi din Rusia, care acum sunt recalculate conform situaţiei economice locale şi a valorii monedei naţionale. Este clar că aproape toţi jucătorii de pe piaţă le măresc pentru a face faţă crizei, însă unii dealeri prind la curaj şi astfel concep oferte care îi uimesc atât pe clienţi, cât şi pe internauţi.

Pentru un client a apărut o dilemă când a intrat într-un showroom UAZ. Acesta s-a pus pe gânduri după ce a văzut preţul enorm care se cere pentru un UAZ Patriot în echipare de top. Maşina costă 3.495.000 de ruble, ceea ce în euro după cursul de schimb din Rusia ar fi 33.500!

Preţul mărit totuşi rămâne nejustificat, asta pentru că un asemenea automobil nu numai că nu oferă un nivel corespunzător de dotări, ci nici nu merită să coste atât din cauza numeroaselor recenzii negative, inclusiv în ce priveşte calitatea construcţiei.

Pentru comparaţie, pe uaz.ru, preţul de start recomandat pentru vânzare cu amănuntul pentru SUV-ul într-o echipare similară este de 1.610.000 ruble (15.410 euro). De aici şi întrebarea: nu ar fi mai logic de adăugat şi de cumpărat o Toyota Land Cruiser Prado, care costă oficial minimum 3.951.000 ruble (37.816 euro)?

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise