(foto) După cel mai caraghios BMW X5, la vânzare a fost scos cel mai “tunat” Audi A4 din Moldova

După cel mai caraghios BMW X5, la vânzare a fost scos cel mai “tunat” Audi A4 din Moldova! Un anunţ în acest sens a apărut de curând pe cel mai popular portal de anunţuri auto din ţară.

Proprietarul, care paralel încearcă să vândă/schimbe un tractor, a apelat la aceeaşi procedură şi în cazul sedanului “sport”.

Detalii nu se oferă prea multe, însă toate se pot comunica la telefon. În anunţ se menţionează că schimbul sau vânzarea maşinii înmatriculate în raionul Cantemir este de urgenţă. Parcursul automobilului din anul 2003 nu se specifică, însă aflaţi că are un motor pe benzină de 2.7 litri, o cutie de viteze automată şi un sistem de tracţiune integrală.

Parcă toate bine şi frumoase, însă pentru suma de aproape 3.000 de euro cerută în schimb s-ar oferi mai degrabă o maşină cu potenţiale defecţiuni şi nici chiar în cea mai bună stare.

Anunţul în cauză a apărut şi pe pagina Audi Club Moldova, acolo unde autorul postării s-a interesat în mod straniu şi cel puţin ironic dacă “ştie cineva care e problema la acest Audi şi de ce costă aşa puţin”. Cel mai probabil bărbatul nu a examinat anunţul în detalii şi mai ales fotografiile ataşate care scot la iveală doar câteva dintre neajunsurile sedanului “sport”.

Membrii grupului au răspuns în comentarii că pe lângă faptul că acest automobil ar fi avut iniţial altă culoare şi că acest tuning reprezintă o bătaie de joc, motorul şi sistemul de tracţiune integrală ar fi fost preluate de la alt model. Cel puţin despre propulsor, putem afla din detalii oficiale, că nu a existat o asemenea unitate pe această generaţie A4.

Vezi şi:

https://autoblog.md/top-3-cele-mai-cautate-marci-de-masini-pe-cel-mai-popular-portal-de-anunturi-din-moldova-in-2019/

https://autoblog.md/anuntul-anului-moldova-se-vand-angro-60-de-exemplare-porsche-cayenne-gts/

https://autoblog.md/aceeasi-masina-dar-cu-parcurs-diferit-in-doua-anunturi-cum-dorinta-unui-automobilist-din-chisinau-a-fost-spulberata/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/