(foto) Păstraţi distanţa! Un şofer din capitală şi-a montat o oglindă retrovizoare uriaşă pe maşină

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

Atenţie la un vechi Volkswagen Passat B3 care circulă prin capitală! Acesta prezintă un oarecare pericol în trafic pentru că posesorul i-a montat o oglindă retrovizoare laterală supradimensionată, complet diferită faţă de cea originală. Nepăstrarea distanţei corespunzătoare în benzi, faţă de partea sa stângă, poate avea consecințe.

Nu ştim cât timp o va folosi şi ce l-a motivat să-şi pună anume o oglindă de astfel de dimensiuni, însă conform legislaţiei în vigoare, pe lângă o amendă, acest şofer riscă să rămână şi fără plăcuţe de înmatriculare dacă îl va prinde poliţia – pentru reutilare cu abateri de la standardele şi/sau normativele în vigoare.

Plăcile cu numărul de înmatriculare se vor restitui proprietarului, posesorului sau reprezentantului acestora imediat după înlăturarea neajunsurilor sau defectelor care au servit drept temei pentru ridicarea acestora.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata