in , , ,

(video) Un tânăr de 21 de ani a pierdut controlul unui Toyota Sequoia şi l-a răsturnat pe strada Alecu Russo

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Circulaţia rutieră s-a abătut temporar de la normalitate în seara zilei de ieri pe strada Alecu Russo din Chişinău după ce mai mulţi conducători auto şi-au tras maşinile pe dreapta. Atenţia tuturor a fost atrasă de un accident rutier, fiind astfel motivaţi să afle dacă este nevoie de suport.

Un mastodont de maşină de model Toyota Sequoia, cu o înălţime de practic doi metri şi o greutate de peste 2.5 tone, a fost răsturnat pe acostament în apropiere de interesecţia cu strada Nicolae Dimo. Din această cauză în zonă circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate.

Contactată de AutoBlog.MD Natalia Stati, ofiţer de presă a Direcției de Poliție a mun. Chișinău, am putut afla că accidentul a fost înregistrat la ora 20:35. La faţa locului polițiștii au stabilit că maşina de teren era condusă de un şofer în vârstă de 21 de ani.

Cauza incidentului este declarată pierderea controlului volanului şi un derapaj care a urmat, respectiv maşina ajungând răsturnată de partea cealaltă a drumului pe care rula. În urma impactului nimeni nu a avut de suferit, însă totuşi tânărul riscă 6 puncte de penalizare şi 1.500 de lei amendă.

VIDEO: facebook.com/v.fiodorov83

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

Iti place articolul?