(video) Un tânăr de 21 de ani a pierdut controlul unui Toyota Sequoia şi l-a răsturnat pe strada Alecu Russo

Circulaţia rutieră s-a abătut temporar de la normalitate în seara zilei de ieri pe strada Alecu Russo din Chişinău după ce mai mulţi conducători auto şi-au tras maşinile pe dreapta. Atenţia tuturor a fost atrasă de un accident rutier, fiind astfel motivaţi să afle dacă este nevoie de suport.

Un mastodont de maşină de model Toyota Sequoia, cu o înălţime de practic doi metri şi o greutate de peste 2.5 tone, a fost răsturnat pe acostament în apropiere de interesecţia cu strada Nicolae Dimo. Din această cauză în zonă circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate.

Contactată de AutoBlog.MD Natalia Stati, ofiţer de presă a Direcției de Poliție a mun. Chișinău, am putut afla că accidentul a fost înregistrat la ora 20:35. La faţa locului polițiștii au stabilit că maşina de teren era condusă de un şofer în vârstă de 21 de ani.

Cauza incidentului este declarată pierderea controlului volanului şi un derapaj care a urmat, respectiv maşina ajungând răsturnată de partea cealaltă a drumului pe care rula. În urma impactului nimeni nu a avut de suferit, însă totuşi tânărul riscă 6 puncte de penalizare şi 1.500 de lei amendă.

VIDEO: facebook.com/v.fiodorov83

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-accident-pe-strada-alecu-russo-o-masina-a-iesit-pe-contrasens-si-s-a-oprit-dur-intr-un-copac/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/