Veste excelentă! Programul Toyota Assistance a devenit disponibil și în Moldova

Articol de: Toyota Moldova

Toyota Assistance – dumneavoastră folosiți automobilul, iar Toyota are grijă de el!

Dealerul oficial Toyota Centru Chișinău “Continent” a început să ofere un program unic de asistență rutieră, numit Toyota Assistance!

Procurând un automobil Toyota de la dealerul oficial Toyota Centru Chișinău “Continent”, proprietarul acestuia beneficiază automat de asistență rutieră, și asta nu doar în cazul unor probleme tehnice, ci și în alte situații neobișnuite.

Programul Toyota Assistance este valabil timp de trei ani de la data primei înmatriculări a vehiculului, fără nicio restricție de parcurs!

Toyota Assistance oferă asistență informativă 24/7 și asistență rutieră profesională. Programul companiei este deja activ în cel puțin 35 de țări europene și este unic prin faptul că include multe servicii gratuite pentru clienți!

Serviciul Toyota Assistance este disponibil pentru automobile noi procurate din 01.05.2021 și este valabil pentru o perioadă de 36 de luni de la data vânzării automobilului (începutul garanției), fără restricții de parcurs!

Telefon Toyota Assistance: + 373-78-001-098, 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an!

P.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/