(foto) Bentley introduce pachetul Blackline pentru noul Flying Spur

Bentley Motors introduce o specificație izbitoare Blackline pentru noul Flying Spur. Cea de-a treia generație a celui mai avansat Grand Tourer de lux din lume poate fi acum îmbunătăţit cu o serie de caracteristici subtile, dar distincte.

O mare parte din elementele strălucitoare de pe partea exterioară a mașinii au fost înlocuite cu ornamente Blackline, contribuind la crearea unei prezențe şi mai puternice pentru Flying Spur pe drumurile publice.

Odată aplicat acest pachet, devin negre mascota Flying B, lamele şi marginea grilei radiatorului, grilele inferioare ale barei de protecţie frontale, marginile geamurilor portierelor şi linia care se întinde pe părţile inferioare ale portierelor, dar şi pe bara de protecţie posterioară.

Marginile farurilor şi stopurilor, linia centrală de pe capotă, inserţiile de pe aripile frontale, mânerele portierelor, dar şi terminaţiile eşapamentului, inclusiv ambianţa lor, de asemenea pot beneficia de acest tratament distins și întunecat.

Standard, specificația Blackline include jante din aliaj de 21 de inci cu cinci spiţe triple, în timp ce unele Mulliner Driving Specification de 22 de inci sunt opţionale. Pentru caroserie clienții pot alege dintr-o paletă formată din 17 nuanţe standard, precum și din alte 13 suplimentare!

Specificația Blackline s-a dovedit deja extrem de populară în rândul clienților noului Continental GT. De la începutul anului, circa 30 la sută din toate GT-urile cumpărate, în funcție de model, au fost comandate cu acest pachet estetic.

În particular pentru noul Flying Spur acesta costă alţi 3.550 de lire sterline în Marea Britanie, 3.550 de euro în Europa sau 4.735 de dolari în Statele Unite ale Americii, fără TVA.

Vezi şi: (update) Primul Bentley Flying Spur First Edition l-a costat pe proprietar 700000 de euro

Vezi şi: (foto) Cel mai mare showroom Bentley din Europa s-a deschis la mai puţin de 500 de km de Chişinău

Vezi şi: (foto) Chişinăul ştie să atragă maşini frumoase. A fost văzut încă un Bentley Bentayga într-o culoare specială

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/