(foto) Cel mai mare showroom Bentley din Europa s-a deschis la mai puţin de 500 de km de Chişinău

Cu 250 de invitaţi, modele de maşini noi şi din istoria de 100 de ani a companiei Bentley, cu şase elicoptere şi 100 de litri de şampanie Moet & Chandon. Astfel a fost marcată acum câteva ore, în aceeaşi zi în care a fost sărbătorit centenarul cu noul EXP 100 GT, deschiderea celui mai mare şi exclusiv showroom oficial din Europa – Bentley Kyiv.

Noua reprezentanţă reprezintă un pas important făcut de marca britanică pentru a-şi întări prezenţa în spaţiul central şi de est al continentului.

Noul showroom Bentley Kyiv, operat de Winner Group, are o suprafață totală de 1.760 m² şi este situat în apropiere de Aeroportul din capitala Ucrainei. Pe lângă servicii de vânzări şi facilități after sales, noua reprezentanţă include absolut toată gama de modele cuprinsă din Bentayga, Flying Spur, Mulsanne, Continental GT şi versiunile acestora.

Centrul auto mai dispune şi de o zonă de personalizare care conţine mai multe vitrine cu o paletă largă de vopsele exterioare ce pot fi aplicate pe automobilul dorit, precum şi opţiunile din piele, toate într-un mediu exclusivist. De asemenea, în zona showroom-ului se va putea găsi o linie de accesorii și de îmbrăcăminte care va completa orice garderobă și va sublinia gustul rafinat al oricărui client.

În linii generale vorbind, interiorul a fost proiectat în conformitate cu toate standardele brandului, decorat cu mobilier original și alte elemente interactive. În total pot fi adăpostite până la opt automobile.

Service centrul Bentley Kyiv este de neegalat și este singurul autorizat din toată Ucraina. Toți angajaţii de la vânzări şi service au fost instruiţi la uzina mărcii din Crewe, Marea Britanie, și dispun de certificate de recunoaşte a calificărilor. Centrul de deservire este echipat cu instalaţii tehnice şi instrumente moderne care garantează o calitate înaltă a reparaţiilor și o viteză sporită a lucrărilor efectuate.

Pentru a marca cum se cuvine deschiderea showroom-ului, dar şi cei 100 de ani de istorie, Bentley a adus în Ucraina un exemplar al modelului Mulsanne W.O. Edition by Mulliner, limitat la 100 de exemplare în toată lumea. Şi cu un Continental GT Number 9 se va putea face cunoştinţă în această vară.

Vezi şi: (foto/video) Bentley şi-a deschis în Dubai cel mai mare showroom şi este de toată frumuseţea

Vezi şi: (video) Prezentare în secret. Noul Bentley Grand Convertible costă 3.5 milioane de dolari

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/