(foto) Floreşti: Un poliţist la volanul unui Audi a lovit puternic din spate un tractor şi l-a răsturnat

Accident cu semne de întrebare în raionul Floreşti. Un poliţist, aflat la volanul unui Audi, a lovit puternic din spate un tractor şi l-a răsturnat. Ambii conducători auto au ajuns la spital.

Totul s-a întâmplat în seara zilei de ieri, în jurul orei 19:30, pe traseul R-14 Chișinău-Soroca, în apropierea satului Gura-Camencii din raionul Florești.

Ajunși la fața locului polițiștii au stabilit că un bărbat de 49 de ani, angajat al Inspectoratului de Poliție Floreşti, aflat în afara orelor de serviciu la volanul unui automobil Audi, în circumstanțe deocamdată necunoscute a lovit puternic din spate un tractor MTZ. Acesta din urmă era condus de un locuitor de 47 de ani al raionului.

Impactul a fost atât de puternic încât tractorul a fost răsturnat pe traseu, iar autoturismul a ajuns în decor grav avariat în partea frontală şi cu pernele de aer declanșate.

Ambii șoferi au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Raional Florești. În parte, polițistului i-au fost prelevate probe biologice pentru a stabili dacă acesta ar fi consumat alcool sau nu.

Actualmente, pe cazul dat a fost pornit un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Cmentariile sunt închise