(foto/video) Ford Ranger Raptor de 100.000 de euro – oferta celor de la Carlex Design

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Polonezii de la Carlex Design au pregătit şi lansează un program de personalizare a noului Ford Ranger Raptor în cadrul unei ediţii speciale şi limitate – CRX T-Rex Pickup Design. Acest model unic se remarcă prin corpul său mai musculos și un interior cu accent mai mult pe lux decât pe practicabilitate.

Conversia exterioară implică un set elegant de accesorii care marchează stilul sportiv al acestui off-roader îndrăzneţ. Aceasta cuprinde, printre altele: o serie de componente şi elemente acoperite cu un finisaj specific abraziv mat, care asigură şi o protecţie suplimentară numit, Line-X®; o carcasă a lămpilor de pe acoperiş şi un capac pe centrul capotei acoperit cu Line-X sau carbon; o serie de autocolante în jurul blocurilor optice şi pe caroserie; etriere de frână vopsite în culoarea dorită; etc.

Din partea Carlex Design vin următoarele elemente custom: treptele laterale, o protecţie din aluminiu pentru radiator, setul de bare pentru benă, extensii de arcuri suplimentare din cauciuc, jantele din aliaj de 18 inchi, anvelopele de teren şi terminaţiile de eşapament acoperite cu fibră de carbon, printre altele.

Interiorul a fost realizat cu meticulozitate și cuprinde tapițerie cu o matlasare caracteristică off-road, scaune noi și ornamente noi din piele și Alcantara. Cu piele naturală se acoperă planşa de bord, scaunele remodelate, cotierele, volanul, levierul cutie de viteze şi alte suprafeţe.

Pentru plafon se foloseşte Alcantara. Deflectoarele de ventilație se vopsesc pentru a nu strica priveliştea. Alte elemente decorative unice conţin numele modelului. Nu lipsesc covorașe personalizate.

Fiecare client va primi un Certificat de Autenticitate, care servește ca document oficial ce confirmă executarea modificărilor în fabricile Carlex Design. O asemenea transformare costă 99.900 de euro şi include maşina.

Însă separat, în magazinul de accesorii al atelierului, pentru acelaşi pickup, poate fi achiziționat un T-REX styling package care include numai modificările exterioare enunţate mai sus, plus un capac pentru benă de la Tessera. Costă 18.340 de euro.

Cmentariile sunt închise