(foto) GENEVA 2019: Noul Mercedes-AMG S 65 Final Edition – Auf Wiedersehen

Mercedes prezintă la Salonul Auto de la Geneva ultima interpretare a sedanului S-Class cu motor V12 biturbo de 6.0 litri. Noul Mercedes-AMG S 65 Final Edition se lansează ca o colecţie limitată de maşini, formată din doar 130 de exemplare disponibile la nivel global, dedicate atât fanilor pasionaţi de agregate cu 12 cilindri, cât şi colecţionarilor care caută automobile exclusive.

Cu aspectul său elegant și un set cuprinzător de echipamente standard, acest sedan întruchipează o combinație unică de performanță și prestigiu. Un S 65 Final Edition va putea fi recunoscut prin culoarea lucioasă pentru caroserie obsidian black, jantele de 20 de inci cu spiţe multiple, accentele în culoarea specială matt bronze, emblemele AMG pe montanţii C şi terminaţiile eşapamentului finisate cu un negru lucios.

Caracterul one-off continuă şi la interior. Tapițeria Exclusive din piele neagră Nappa, cu cusături contrastante de culoarea cuprului și cu inserţii din fibră de carbon de înaltă calitate, fac ca această ediţie de adio să fie cu adevărat una specială. Chiar şi covoraşele de pe podea sunt cusute cu cusături contrastante.

Pe consola centrală mai există o insignă “1 of 130” care confirmă statutul de ediție limitată a automobilului. Alte caracteristici individuale includ inserția “AMG Edition” pe volan și o lumină ambientală preconfigurată în culoarea cuprului.

Atenția iubitoare la detalii, de asemenea, se extinde în compartimentul motorului: insigna “One Man – One Engine” vine într-un design special și este finisată într-un negru exclusiv în loc de nuanţa argintie. Cu o putere de 630 CP și un cuplu de vârf de 1.000 Nm, disponibili între 2.300-4.300 rpm, dar şi cu o cutie de viteze automată şi un sistem de tracţiune pe puntea din spate, modelul face 0-100 de km/h în doar 4.3 secunde şi poate atinge o viteză maximă limitată la 300 de km/h datorită unui AMG Driver’s package standard.

La toate cele menţionate se adaugă acoperișul panoramic MAGIC SKY CONTROL, un Warmth package, scaune posterioare individuale cu 12 mici motoare pentru ajustare şi o consolă business cu lungime ce poate fi extinsă sau suporturi pentru pahare cu un sistem de control al temperaturii.

Un punct culminant remarcabil este scaunul executiv posterior din dreapta, care include şi un suport pentru picioare, dar şi o ajustare a spătarului până la un unghi de 43.5 grade pentru o poziție ideală de odihnă.

Printre alte mici dotări interesante, drept bonus, se oferă şi o husă exclusivă pentru protecţia caroseriei, inclusiv de praful care se poate depune în garaje. Cât costă o astfel de minunăţie de maşină nu s-a anunţat, însă la sigur mai mult decât cei 279.930 de euro ceruţi în ţara noastră pentru un S 65 AMG obişnuit.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/