in , ,

(video) I-a cedat frâna de mână? Momentul când un microbuz fără şofer intră în scara unui bloc de la Buiucani

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

O nouă situaţie când un conducător auto a uitat să tragă frâna de mână, chiar dacă a ieşit pentru un moment din maşină, ori aceasta pur şi simplu i-ar fi cedat? S-a întâmplat în această dimineaţă devreme în curtea unui bloc de pe strada Nicolae Costin din sectorul Buiucani al capitalei.

Incidentul a fost surprins şi de o cameră de supraveghere şi cel mai probabil a trezit din somn câţiva locatari. Imaginile arată cum un VW Transporter înmatriculat în raionul Briceni intră cu o viteză deloc mică în scara exterioară a unei clădiri, lovind şi deteriorând câteva balustrade.

Şoferul a observat într-un ultim moment că vehiculul s-a pornit din loc, iar alergarea după el, cu speranţa că va putea urca la volan şi apăsa frâna la timp, nu s-a soldat cu succes. Din fericire nimeni altcineva nu a avut de suferit.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!