(video) I-a cedat frâna de mână? Momentul când un microbuz fără şofer intră în scara unui bloc de la Buiucani

O nouă situaţie când un conducător auto a uitat să tragă frâna de mână, chiar dacă a ieşit pentru un moment din maşină, ori aceasta pur şi simplu i-ar fi cedat? S-a întâmplat în această dimineaţă devreme în curtea unui bloc de pe strada Nicolae Costin din sectorul Buiucani al capitalei.

Incidentul a fost surprins şi de o cameră de supraveghere şi cel mai probabil a trezit din somn câţiva locatari. Imaginile arată cum un VW Transporter înmatriculat în raionul Briceni intră cu o viteză deloc mică în scara exterioară a unei clădiri, lovind şi deteriorând câteva balustrade.

Şoferul a observat într-un ultim moment că vehiculul s-a pornit din loc, iar alergarea după el, cu speranţa că va putea urca la volan şi apăsa frâna la timp, nu s-a soldat cu succes. Din fericire nimeni altcineva nu a avut de suferit.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://kpta.teknik.unpas.ac.id/info/ https://piramida.cimahikota.go.id/storage/banner/