(video) Pont pentru motocicliști! Cum să nu faci kilometri în plus dacă s-a interzis virarea la stânga pe strada Calea Ieşilor

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Chiar dacă este amuzant şi rar se procedează în genere în acest mod, câțiva motociclişti au găsit o oportunitate perfect legală de a intra în zona supermarketului Fourchette şi centrului comercial Zity Mall, ori de a ieşi de acolo fără a face kilometri în plus până la cel mai apropiat loc unde este permisă întoarcerea.

VIDEO: facebook.com/Артем Бг (ArtBg)

Amintim că reabilitarea străzii Calea Ieşilor a rezultat în eliminarea câtorva treceri pietonale, dar şi a marcajului care permitea virarea la stânga spre Mall pentru şoferii care se deplasează spre sectorul Centru dinspre Bariera Sculeni. Lipsa unui marcaj care să permită asta îi obligă pe toţi conducătorii de autovehicule să parcurgă tot drumul până la sensul giratoriu de la str. Creangă/Topaz pentru a întoarce.

Pentru a ajunge mai uşor în zonele sus notate în cazul deplasării spre sectorul Centru, dar şi pentru a ieşi mai confortabil de acolo, având intenția de a merge la fel spre sectorul Centru, câţiva motociclişti au fost surprinși în rol de pietoni pe o trecere din apropiere.

RCR explică termenul pieton drept persoana care se află pe drum în afara vehiculului şi care nu efectuează lucrări. Pietoni se consideră şi persoanele care se deplasează în cărucioare pentru invalizi fără motor, cei care duc bicicleta, ciclomotorul, motocicleta, săniuţa, un cărucior manual, cărucioare pentru copii sau fotolii rulante pentru invalizi.

Cmentariile sunt închise