(foto) Gest demn de respect! Cum a reacţionat un necunoscut văzând o maşină cu trapă uitată deschisă

Furtuna din această după amiază i-a luat pe foarte mulţi şoferi prin surprindere, unii fiind nevoiţi să înfrunte din nou străzile cu “veşnica problemă” (inundate). Nu este şi cazul unui proprietar de Hyundai, care a văzut de la primele ore ale dimineţii că vremea este frumoasă, a urcat în automobil şi a ajuns la destinaţie, l-a parcat pe strada Alecu Russo bine-merci şi a mers să-şi vadă de treabă. Însă a uitat trapa maşinii deschisă.

Un bărbat necunoscut, observând că se apropie furtuna şi că nimeni care ar deţine cheile nu se apropie, a decis să facă o faptă bună şi să organizeze o oarecare protecţie împotriva apei pentru ca aceasta să nu pătrundă în habitaclu. Iniţial a folosit mai multe bucăţi de folie alimentară, ulterior a pus deasupra o husă pentru parbriz pentru că prima soluţie nu era chiar eficientă, iar peste aceasta a mai pus un mic panou publicitar.

Bărbatul şi-a făcut publice măsurile de protecţie şi pe o reţea de socializare, în speranţa că proprietarul automobilului îl va recunoaşte şi va veni să închidă trapa, însă până la această oră nu se cunoaşte dacă a făcut asta. În schimb, eroul a primit aprecieri deja de la peste 150 de internauţi, iar însăşi postarea cu imagini a fost apreciată de peste 1.500 de oameni!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi: (video) Viral pe internet. Un chişinăuian a ieşit, dezgolit, în ploaie, ca să-şi spele maşina

Vezi şi: (video) Ghinion în ploaie cu decapotabila pentru un șofer din Chișinău

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/