(foto) Grăbeşte-te să-l obţii! UAZ a prezentat o maşină de colecţie pentru doar 50 de oameni

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Grăbește-te să obţii un UAZ.. de colecţie! Pe 5 noiembrie a avut loc prezentarea un ediţii limitate a modelului UAZ-469 și tot atunci au fost vândute primele 10 mașini.

Modelul a fost prezentat pe pista de curse amenajată în localitatea Arskoe în timpul campionatului de autocross pentru premiul Uzinei de automobile din Ulianovsk. Lansarea seriei speciale este dedicată aniversării a 50 de ani ai lui UAZ-469.

Cumpărătorilor li se oferă posibilitatea de a cumpăra maşina direct din fabrică, fără adaosuri şi taxe percepute de un dealer, precum și de a alege numărul de serie al mașinii, care este aplicat sub forma unei plăcuțe de identificare pe caroseria mașinii și reflectat în codul VIN. În plus, cei care vor achiziționa maşina direct vor putea beneficia de un tur personal prin fabrică și muzeul său. Precomenzile pot fi făcute în secțiunea specială „UAZ-469 Aniversary” de pe site-ul UAZ Life sau prin e-mail: 469@uaz.ru!

Caroseria și bordul modelului aniversar sunt finisate într-o vopsea Raptor cu textură abrazivă, care este rezistentă la deteriorări mecanice. Mașina mai este echipată cu punţi Spicer, un motor cu 112 CP, o cutie de viteze manuală cu 5 trepte de la BAIC, tracțiune integrală part-time și diferențial blocabil.

Caracterul de off-roader îi este sporit de un bullbar şi bare de protecţie din oţel, un troliu electric, regulatoare de presiuni a punţilor (pe cadru) și un snorkel, care mărește adâncimea vadului necesar de a fi depășit. De asemenea, este echipat cu anvelope off-road BF-Goodrich АТ TA KO 2 235/85R16.

În habitaclu are scaune din piele ecologică cu cusături duble roșii, tapițerie neagră pe tavan și uși echipate cu buzunare din plastic. Scaunele mai dispun de încălzire. Totodată, seria aniversară a primit caracteristicile istorice ale lui UAZ-469 – un hayon care se coboară, scaune rabatabile suplimentare în portbagaj, precum și o copertină moale pliabilă cu arcuri care poate fi instalată în locul unui acoperiș metalic detașabil.

Pe partea laterală și în cea posterioară sunt aplicate o plăcuță de identificare cromată a unei serii speciale aniversare și un număr de serie. Interesant că din echipare fac parte şi nişte “faruri LED”!?

Primele zece mașini s-au epuizat în timpul prezentării și au fost primite și precomenzi pentru mai multe mașini!⏱️ Preţ – 27.000 de euro după cursul actual de schimb, pentru o maşină cu motor Euro 0 şi fără ABS!🤑

[embeddoc url=”https://autoblog.md/wp-content/uploads/2022/11/price-new.pdf”]

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise