(foto) Grav accident în Comrat cu implicarea a şase persoane. O minoră a decedat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update)


În noaptea care a trecut, în jurul orei 1:33, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui grav accident rutier în Comrat. Şase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, una dintre ele decedând ulterior la spital.

La fața locului s-a stabilit preliminar că asupra unui BMW, condus de un tânăr de 24 de ani, s-a pierdut controlul volanului și acesta a ajuns pe contrasens, acolo unde a lovit frontal un Renault Scenic, condus de un bărbat de 29 de ani.

În urma accidentului, ambii șoferi, precum și trei pasageri din Renault, o femeie de 35 de ani și copii acesteia, două minore de 12 și 16 ani, precum și un pasager din BMW de 30 de ani au fost transportați la spitalul din Comrat cu diverse traumatisme. Astăzi dimineață minora de 12 ani, din păcate, a decedat.

IGP precizează că pasagera din Renault, care se afla cu fiicele ei minore în automobil, este angajată a Inspectoratului de Poliție Comrat. Se transmit sincere condoleanțe familiei și multă putere pentru a depăși această tragedie.

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Cmentariile sunt închise