(video) Hyundai şi-a prezentat la CES 2017 propria viziune asupra viitorului mobilităţii

Hyundai Motor a demonstrat la expoziţia Consumer Electronics Show 2017, organizată la Las Vegas, tehnologii de conducere în regim autopilot.

Pentru acest lucru, prin oraş au fost lansate să se deplaseze concepte autonome IONIQ. În serie un astfel de prototip ar putea să nu fie construit, însă tehnologia testată în acestea ar putea ca în viitor să apară pe mai multe modele din gama brandului.

Tehnologia include în sine un radar frontal, camere, antene GPS, senzori şi un LiDAR. De asemenea conceptul are un şir de funcţii pe care Hyundai deja le foloseşte pe automobilele sale de serie. Printre acestea se numără, de exemplu, sistemul de frânare automată în situaţii de urgenţă sau cruise control-ul inteligent.

Deocamdată nu există o dată fixă a apariţiei sistemelor autonome de condus pe maşinile de serie. Informaţiile neoficiale arată că astfel de autovehicule ar putea apărea doar spre sfârşitul acestui deceniu.

Vezi şi: (video) Los Angeles 2016: Hyundai arată pe baza unui IONIQ cum funcţionează autopilotul său

Mai mult, la expoziţia CES, Hyundai a organizat o prezentare interactivă posibilităţilor viitoarei sale platforme care presupune automobile conectate la reţeaua globală de Internet. Tehnologii în acest sens sunt dezvoltate în colaborare cu gigantul IT Cisco.

De asemenea, Hyundai a demonstrat tehnologia Healthcare Cockpit, care leagă automobilul de şofer într-un tot întreg pentru ca astfel să fie sporite performanţele la volan sau odihna în timpul deplasării.

Nu în ultimul rând, Hyundai a arătat publicului interesat rezultatele colaborării cu Google şi a integrării unui asistent vocal în maşini.

Puteţi urmări noutăţile Hyundai aici:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/