(foto) Grav accident în raionul Edineţ. O maşină plină cu tineri s-a răsturnat, o pasageră decedând

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Aseară, în jurul orei 20:45, polițiștii din Edineț au intervenit la documentarea unui accident rutier produs la ieșire din localitatea Gordineștii Noi. Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, una dintre ele decedând ulterior la spital.

La fața locului, din cercetările preliminare, polițiștii au constatat că un tânăr de 20 de ani, conducând un Mitsubishi Lancer, având drept pasageri patru minori cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, toţi locuitori ai raionului Edineţ, ajungând într-o curbă deosebit de periculoasă nu ar fi ținut cont de situația rutieră (traseu umed), a pierdut controlul asupra volanului, a derapat de pe carosabil, după care s-a răsturnat într-un șanț de scurgere a apelor pluviale.

Toate persoanele din automobil au fost transportate la Spitalul Raional Edineț pentru îngrijiri medicale, dar în urma traumatismelor primite, o adolescentă de 16 ani şi-a pierdut viaţa.

Şoferul nu fusese în stare de ebrietate. Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Un alt accident cu tineri s-a întâmplat cu o zi mai devreme, în jurul orei 20:00, la fel în nordul ţării, pe traseul M5 din direcția raionului Fălești spre municipiul Bălți. Un băiat de 17 ani și alţi doi de 21 de ani au ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau a derapat de pe șosea și s-a tamponat într-un copac. Şoferul de 21 de ani, care nu era în stare de ebrietate, la fel a pierdut la un moment dat controlul volanului.

Cmentariile sunt închise