(foto) Honda CR-V pregătit pentru 2021 se anunţă în Europa. Doar hibrid, fără alternativă

Honda anunţă modelul actualizat CR-V şi pentru piaţa din Europa, iar conform planului său de electrificare a tuturor modelelor din gama mărcii de pe continent, l-a lăsat doar cu un singur tren de rulare – cel hibrid.

Benzinarul turbo de 1.5 litri a fost eliminat din ofertă, precum şi versiunea cu şapte locuri pentru pasageri pentru că scaunele din al treilea rând nu se pot combina cu bateria versiunii hibride care este localizată în portbagaj.

Sistemul de propulsie hibrid i-MMD a rămas de fapt același. Sub capotă ascunde un benzinar de 2.0 litri (145 CP), care funcţionează pe baza ciclului Atkinson. La o viteză redusă de rulare nu este conectat deloc cu roţile, ci doar pune în mişcare un generator care încarcă bateria. Crossoverul este condus în schimb de un motor electric cu 184 CP.

Dar când viteza maşinii creşte sau este nevoie de acceleraţii mai intense, atunci intră în joc motorul cu ardere internă. Cu ajutorul unui ambreiaj se conectează la roțile din față, ajutând motorul electric.

Modelul va putea fi comandat în continuare şi cu un sistem inteligent de tracţiune integrală, alături de un demultiplicator, ambreiaj multi-disc, diferențial spate, etc. Honda mai menţionează despre o suspensie resetată, în timp ce servodirecția Dual pinion variable-ratio electric power-assisted a fost rafinată pentru o manevrabilitate îmbunătățită la viteză redusă.

Şi dacă SUV-ul în specificaţie americană s-a ales cu bare de protecţie, dar şi o grilă de radiator actualizată, atunci cel european are să pună la dispoziţie doar mai multe opţiuni de jante, fără alte modificări în materie de design exterior. Iar pentru a arăta că maşina este una hibridă au apărut embleme cu decor albastru pe fundal şi inscripţii e:HEV.

Pentru interior se anunţă doar un nou finisaj argintiu pentru elementele vizuale cheie de pe consola centrală, panourile uşilor şi planşa de bord. Echiparea de top EX aduce un panou pentru încărcarea wireless a telefoanelor compatibile. Iar începând cu echiparea SE şi mai sus se oferă standard jante de 18 inci şi geamuri posterioare fumurii.

Un Honda CR-V Hybrid din gama anului 2021 va costa în Marea Britanie, din decembrie, de la 30.180 de lire sterline.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/