(foto) Hoţii au găsit metoda prin care pot fura fără probleme roţile de pe Lada Vesta SW Cross

Lada Vesta SW Cross este o maşină nouă produsă de ruşii de la AutoVAZ şi are un sistem de alarmă destul de avansat care nu poate fi deconectat de hoţi cu una, cu două. Însă, se pare că popularitatea modelului a atins un „nou nivel” şi răufăcătorii au găsit cum să-i scoată roţile fără să o „trezească”, scrie Lada Vesta Club.

Lada Vesta jante furate 0

Vezi şi: (foto) Surpriză matinală: Unui BMW parcat pe strada Puşkin i-au fost scoase două roţi

Astfel, pentru a deconecta alarma este nevoie de un acces la acumulatorul maşinii care o alimentează. Câţiva „specialişti” din oraşul Saratov au aflat unde se află acesta, au tăiat o aripă faţă doar cât să poată intra liber o mână şi au oprit conexiunea bateriei cu firele electrice.

După ce au cauzat prejudicii destul de serioase, hoţii au luat după ce au venit – roţile cu jante stilate din aliaj de 17 inci!

Vezi şi: Panică în comunitatea online din Moldova: Un Bentley a rămas fără jante la Poşta Veche

Vezi şi: (foto) Fără milă! Cum au lăsat nişte hoţi un coupe Mercedes-AMG C 63 după ce i-au furat toate roţile

Pentru a evita astfel de situaţii neplăcute, experţii recomandă instalarea pe o roată cel puţin un şurub special care are o formă diferită a capului, iar de regulă hoţii nu au instrumente cu astfel de forme pentru a-l scoate.

Potrivit informaţiilor oficiale, o singură jantă pentru acest break Lada costă 7.449 de ruble sau circa 2.200 de lei moldoveneşti după cursul actual de schimb valutare. Respectiv, calculaţi singuri cât fac toate cele patru şi asta fără anvelope.

Vezi şi: Imaginea zilei: Vezi ce a făcut şoferul unei Dacia din Chişinău pentru ca să-şi protejeze maşina de furt

Lada Vesta SW Cross 26

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/