(video) EXCLUSIV! Primul nostru contact cu noul Aston Martin DBX

Aston Martin este una dintre mărcile de top care nu ezită să desfășoare în cel mai scurt timp după prezentarea unor produse noi a unor campanii de promovare fulger. Nici o lună de zile nu a trecut de la premiera primului său SUV în cadrul unui eveniment special organizat în capitala chineză, că iată modelul a ajuns deja şi în capitala României pentru o demonstraţie în faţa potenţialilor clienţi, în proaspătul inaugurat showroom oficial.

Membri ai redacţiei AutoBlog.MD au avut deosebita ocazie de a se număra printre oaspeţii invitaţi şi iată un prim review al acestei maşini interesante, una care este unică inclusiv prin simplul fapt că dispune de o platformă originală pe care nu a împrumutat-o de la nimeni. În schimb “inima-i” cu 550 de CP, cutia de viteze, alte agregate, dotări şi tehnologii, au fost preluate de la partenerii de la Mercedes-Benz, unele dintre care, chiar acelaşi sistem de tracţiune integrală, fiind în premieră disponibil pe vreun Aston Martin.

Vine pe piaţă să concureze în liga SUV-urilor de top, sportive şi de lux, precum este Porsche Cayenne Turbo, Bentley Bentayga V8, dar şi de ce nu cu membrii trio-ul german Audi RS Q8, BMW X5 M sau Mercedes-AMG GLE 63 S. Deşi are şi un preţ de start concurenţial, modelul se va găsi doar prin garajele celor care caută automobile ceva mai speciale, mai exclusive.

Vezi aici toate detaliile despre model:

(video) Los Angeles 2019: Premieră mondială – Noul Aston Martin DBX

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/