(foto) Zis şi făcut! Noul Toyota Highlander a fost adus în Moldova

0

Noua generaţie Toyota Highlander a ajuns în ţara noastră după anunţul făcut preliminar, când s-a dat start şi înregistrării precomenzilor.

SUV-ul perfect pentru călătorii de afaceri și pentru familişti, încăpător și confortabil, poate fi văzut în showroom-ul de pe bd. Dacia din Chişinău.

În Moldova, noul Toyota Highlander este disponibil cu un motor V6 de 3.5 litri, pe benzină, cu o capacitate de 249 CP și o transmisie automată cu 8 trepte pentru o accelerație mai rapidă și o conducere sigură pe orice drum. Acest motor este alimentat de sistemul de injecție combinat D-4S, inovator de la Toyota, care combină injecția directă a distribuției de combustibil pentru o eficiență optimă și o putere maximă.

A patra generație Toyota Highlander este disponibilă în două nivele de echipare – Elegance și Premium.

Printre alte caracteristici se numără: 7 locuri pentru pasageri, acoperiș panoramic, suport pentru Apple CarPlay și Android Auto, complex Toyota Safety Sense 2.0, sistem inovator de tracțiune integrală cu Dynamic Torque Vectoring, Panoramic View Monitor (PVM) cu un set de camere pentru monitorizare la 360 de grade şi altele.

Preţul de start pentru noul Highlander în Moldova, în echipare Elegance şi cu vopsea metalizată, este de 51.970 de dolari.

Pentru mai multe informații despre noul Toyota Highlander, inclusiv prețuri, vă rugăm să contactați dealerul oficial Toyota din Moldova – Toyota Centru Chișinău Continent – la nr. de telefon +373 22 791477. De asemenea puteţi accesa pagina modelului de pe www.toyota.md.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Află mai multe despre model:

https://autoblog.md/video-toyota-moldova-anunta-startul-procesarii-comenzilor-pentru-noul-highlander/

https://autoblog.md/foto-video-stilatul-toyota-highlander-xse-de-noua-generatie-a-debutat-in-chicago/

https://autoblog.md/video-premiera-europeana-toyota-introduce-noul-highlander-hybrid-pe-batranul-continent/

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata