Noul VW ID.3 poate fi comandat în majoritatea ţărilor europene. În Germania, subvenţia de la stat este de aproape 10000 de euro

La patru săptămâni de la startul procesării comenzilor pentru ediţia de start limitată ID.3 1ST, pentru cei care au precomandat-o anterior, Volkswagen deschide din ziua de astăzi, 20 iulie, pentru publicul larg, sistemul de comenzi a electromobilului din noua serie ID.

Clienții din multe țări europene, inclusiv România, vor putea alege dintre șapte versiuni ID.3 preconfigurate la dealeri și vor putea comanda în același timp echipamentul de încărcare corespunzător.

Cumpărătorii vor beneficia de privilegii atractive pentru tarifarea prin WeCharge timp de până la 3 ani. De asemenea, toate cele șapte versiuni ID.3 vor fi eligibile pentru subvenția maximă de stat de 9.480 de euro, acordată ca bonus de mediu în Germania. Un suport de genul va fi disponibil pentru noul electromobil şi în alte țări europene.

Sub rezerva termenilor și condițiilor locale, toate modelele ID.3 care pot fi comandate începând cu 20 iulie sunt eligibile pentru subvenții în Germania, precum și în alte țări europene. În Germania, clienții pot solicita bonusul maxim de mediu pentru vehiculele electrice, în valoare totală de 9.480 euro, 3.480 de euro dintre care este o sumă suportată de Volkswagen în calitate de producător.

Life – Style – Business – Family – Tech – Max. Acestea sunt șase din cele șapte versiuni pe care clienții le pot comanda începând cu data de 20 iulie, disponibile pentru livrare din octombrie. Toate se bazează pe modelul de bază ID.3 Pro Performance cu o baterie de 58 kWh pentru o autonomie de până la 420 km (ciclu WLTP), cu sistemul de propulsie cu motor electric de 204 CP/310 Nm pe puntea din spate (tracţiune spate respectiv), lucru care îi permite maşinii să facă 0-60 km/h în 3.4 secunde cu o singură treaptă de viteză.

Odată cu livrarea în luna octombrie, clienții vor primi o actualizare gratuită pentru cele două funcții digitale remarcabile AppConnect, iar caracteristica de distanță a head-up display-ului cu realitate augmentată pentru versiunile Tech și Max în primul trimestru al anului 2021. Toate modelele livrate din primul trimestru al anului 2021 vor fi deja echipate cu toate funcțiile necesare.

Fără echipament opțional, modelul ID.3 ProPerformance costă 35.574,95 euro în Germania. În funcție de grupul de clienți, modelele preconfigurate oferă cele mai populare pachete de echipamente. Fiecare model dispune de un sistem de navigaţie optimizat pentru autonomie, un cruise control adaptiv și funcția de telefonie “Comfort” cu panou de încărcare wireless a smartphone-urilor compatibile.

ID.3 Life pentru 37,787.72 euro este destinat clienților care caută un produs economic entry-level, fără a sacrifica confortul. Pachetul confort include încălzire pentru volan şi scaune, dar şi alte două porturi USB-C suplimentare pe lângă cele anunţate anterior.

Pentru clienții care pun accentul pe stil, există modelul ID.3 Style pentru 40.946,04 euro, care include un major design package, inclusiv faruri matrix LED, stopuri full LED cu semnalizatoare de direcţie dinamice şi acoperiş panoramic din sticlă, pe lângă cele anunţate anterior.

ID.3 Business are un small design package, inclusiv faruri matrix LED și geamuri fumurii, un comfort package, un assistant package cu cameră video spate și sistemul de blocare Keyless Access pentru 41.287,22 euro, pe lângă cele anunţate anterior.

ID.3 Family oferă spațiu considerabil, lumină și confort cu major design package, inclusiv farurile matrix LED și acoperișul panoramic mare din sticlă, un comfort package cu sistem de climatizare Air Care pe două zone și assistant package cu camera retrovizoare și “Keyless Access” pentru 42,305.87 euro.

Fanii de tehnologii vor fi încântați de conducerea augmentată și asistată oferită de ID.3 Tech: cu un major design package , inclusiv faruri matrix LED, cu un major assistant package care include Travel Assist, Side Assist și Emergency Assist, precum și un major infotainment package, inclusiv cu Head-up Display și pachetul Premium Sound pentru 43.680,32 euro.

ID.3 Max pentru 45.680,32 euro oferă un maxim de design, tehnologie, sportivitate și confort, cu toate pachetele de echipamente, nişte scaune frontale reglabile electric în 12 poziţii şi cu funcţie de masaj, servo direcție progresivă și şasiu DCC (Dynamic Chassis Control) cu amortizoare adaptive.

Pe lângă cele șapte versiuni preconfigurate, clienții din Germania vor putea comanda şi un model ID.3 ProS, un electromobil cu patru locuri pentru pasageri şi o baterie cu o capacitate mai mare pentru o autonomie sporită.

A 7-a versiune preconfigurată se numeşte Tour, se bazează pe modelul ProS cu patru locuri, vine cu o baterie de 77 kWh pentru o autonomie de până la 550 km (în ciclu WLTP) și suport de încărcare rapidă DC cu până la 125 kW, începând de la 40.936,31 de euro.

Un VW ID.3 Tour, disponibil pentru 48,432.44 euro, este deja echipat cu toate caracteristicile pe care doriți să le aveți în călătoriile lungi: head-up display şi Sound package, faruri matrix LED, comfort package, scaune cu masaj reglabile în 12 căi și cu un assistant package cu toate sistemele de asistență pentru șofer, alături de nişte jante din aluminiu de 19 inci.

O a opta versiune de start, ID.3 Pure, cu o autonomie de până la 330 km (WLTP), va fi disponibil de comandat la un preț mai mic de 30.000 de euro câteva luni mai târziu.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/