(foto) VW va începe livrările de ID.3 din septembrie, însă cu funcționalități neactivate

Calendarul final pentru startul apariţiei pe drumuri a familiei de modele a fost stabilit. Comenzile finale pentru cele 30.000 de exemplare care alcătuiesc ediţia limitată de start “1st Edition” pot fi efectuate din 17 iunie în cele mai multe țări europene.

Ca semn de mulțumire pentru loialitatea față de brand şi timpul de aşteptare care s-a întins din cauza unor probleme, Volkswagen oferă tuturor oamenilor care au precomandat şi care doresc să intre în posesia unui ID.3 1st Edition, cât mai repede posibil, calitatea de membru în clubul 1st Mover Club.

Livrarea de maşini ID.3 1st către membrii clubului “primilor pionieri” vor demara de la începutul lunii septembrie.

Ce oferă calitatea de membru al exclusivului ID.3 1st Mover Club?

Toată lumea care a precomandat până acum un VW ID.3 electric pot alege între două opțiuni diferite: prima este livrarea maşinii la începutul lunii septembrie în combinaţie cu membralitatea în 1St Mover Club. Acest lucru include diferite avantaje pentru clienți și o actualizare software pentru două funcții digitale restante la începutul anului viitor. La momentul lansării pe piaţă în septembrie, funcția App Connect și funcția de distanță din head-up display nu vor fi încă activate.

Iar cei care au precomandat un ID.3, cu puțin mai multă răbdare, pot alege a doua opțiune la semnarea contractului de achiziție pentru ID-ul 1st Edition, cu o dată de livrare abia în al patrulea trimestru al anului 2020! Însă, când clientul va primi cheile, VW promite că aceste maşini vor fi echipate cu toate funcţiile.

Prin deschiderea acestui club, Volkswagen îi va asigura pe membri că vor avea un schimb de experienţă şi o linie de legătură directă cu producătorul. Membrii nu numai că vor avea posibilitatea să dea întrebări directe, dar, de asemenea, vor comunica cu reprezentanţii Volkswagen în vederea colectării de feedback cu privire la experiențele de zi cu zi, împreună cu comentariile primilor șoferi, pentru utilizare în dezvoltarea ulterioară. Mai mult, în semn de mulţumesc de la VW, toţi membrii clubului care vor alege să cumpere maşina în leasing, nu vor plăti ratele pentru primele trei luni!

Sistemul general de comenzi pentru modelele ID.3 va începe cu patru săptămâni mai târziu după 17 iunie, iar cei care au precomandat electromobilul au ocazia exclusivă de a se alătura clubului până atunci.

ID.3 1st – ediţia limitată de start

Prima ediție a noului VW ID.3 este oferită cu o baterie cu o capacitate de 58 kWh, energia din aceasta alimentând un motor poziţionat pe puntea din spate (tracţiune spate respectiv). Agregatul produce 204 CP şi 310 Nm, lucru care îi permite maşinii să facă 0-60 km/h în 3.4 secunde cu o singură treaptă de viteză.

ID.3 1st vine cu un credit de încărcare valabil timp de un an în staţiile contractate de VW și este disponibil în trei configurații fixe, care sunt orientate spre dorințele tipice ale clienților. În plus, clienții pot alege culoarea vopselei și culoarea interiorului vehiculului.

  • Versiunea de bază costă sub 40.000 de euro în Germania și include un sistem de navigație, un radio digital DAB +, sistem de aer condiționat “Air Care Climatronic” cu control al climei pe două zone, scaune şi volan încălzit, cotiere pentru scaunele frontale, capacitate de încărcare rapidă cu o putere de până la 100 kW (DC) sau prin curent alternativ cu o putere de 11 kW (AC) și jante din aliaj de 18 inci. Caracteristicile standard mai includ Light Assist, natural voice control şi ID. light interior, pe lângă multe altele.
  • ID.3 1st Plus (preț sub 46.000 de euro) dispune în plus sau în loc, faţă de cele menţionate mai sus: o cameră video spate, sistem Keyless Advanced pentru acces şi pornire fără cheie, o consolă centrală cu două conexiuni USB-C suplimentare pentru pasagerii din spate, geamuri fumurii, pachet exterior Style în culoare argintie, stopuri LED cu indicatori dinamici de direcţie şi jante din aliaj de 19 inci.
  • Versiunea de top ID.3 1st Max, pentru sub 50.000 de euro, adaugă în plus sau în loc de toate cele menţionate mai sus: un head-up display cu tehnologie de realitate augmentată (AR), două difuzoare suplimentare pentru sistemul audio, un acoperiș panoramic mare, jante din aliaj de 20 inci, sistemele Travel Assist, Side Assist, Emergency Assist, funcția de telefonie Comfort cu panou de încărcare wireless a telefoanelor, scaune confortabile (cele faţă fiind reglabile electric în mai multe poziţii şi cu funcţie de masaj).

https://autoblog.md/frankfurt-2019-primele-impresii-despre-noul-vw-id-3-reportaj-video-autoblog-md/

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/