(video) Premieră europeană: Noua, a treia generaţie Nissan Qashqai

Nissan își consolidează astăzi poziția de lider în segmentul european de crossovere cu dezvăluirea noului Qashqai de a treia generație. Mai mult de trei milioane de unități au fost vândute de când a inventat segmentul în 2007.

https://www.youtube.com/watch?v=7PQfb-jqNz4
https://www.youtube.com/watch?v=pHP9xFh3Wy8

Caracteristici cheie:

 • Este construit pe noua platformă CMF-C şi e primul model european care o foloseşte.
 • Măsoară 4.425 (+35) x 1.838 (+32) x 1.635 (+10) x 2.666 (+20) mm în lungime, lăţime, înălţime şi ampatament. Pentru caroserie sunt disponibile 11 culori pentru caroserie şi cinci combinaţii dublu-ton. Cele mai mari jante măsoară acum 20 de inci.
 • Partea din față adoptă o grilă Nissan V-Motion mărită finisată în crom cu o dungă secundară de crom satinat pentru a-i sublinia precizia. Acest lucru este flancat de o pereche de farur subțiri full LED advanced matrix cu lumini de zi sub forma unui bumerang. Stopurile au fost la fel subțiate datorită folosirii de LED-uri.

Află mai multe despre exterior şi platformă:

https://autoblog.md/video-noul-nissan-qashqai-primele-imagini-si-informatii-oficiale/
 • Designul interior îl puteţi aprecia din imagini, fiind de fapt cunoscut de pe alte modele deja actualizate în acest sens. Noul Qashqai oferă un sistem avansat de infotainment, cu un portofoliu larg de servicii conectate, inclusiv integrarea fără efort a smartphone-urilor, Wi-Fi în mașină pentru până la șapte dispozitive și Serviciile NissanConnect, o aplicație dedicată cu care să interacționați și să monitorizați vehiculul.
 • Ecranul NissanConnect cu rezoluție mai mare este de 9.0 inci, fiind o poartă digitală către setările de navigare, divertisment și vehicul și este compatibil atât cu Android Auto, cât și cu Apple CarPlay (inclusiv wireless).
 • Un nou ecran de înaltă definiție de 12.3 inci în spatele volanului, complet electronic şi multi informativ, oferă o gamă de teme configurabile pentru a afișa navigaţie, divertisment, informaţii despre trafic sau vehicul, toate controlate printr-un un nou comutator tactil de pe volan. O textură tradițională de sticlă tăiată “Kiriko” este, de asemenea, adăugată la fundalul digital al monitorului.
 • Un nou head-up display inovator de 10.8 inci oferă cea mai mare dimensiune a imaginii din segment.
 • Conectivitatea se extinde la toți ocupanții printr-o mulţime de porturi USB-A şi USB-C.
 • Scaunele din faţă pot fi dotate cu funcţie de masaj, existând pentru tapiţerie şi o opţiune din piele Nappa.
 • O caracteristică a suitei de tehnologii de siguranță de la bordul noului Qashqai este noul airbag central, care se desfășoară între cele două scaune din față, pentru a împiedica ocupanții din primul rând să intre în contact în cazul unui impact lateral. Airbag-ul central completează airbag-urile șoferului și ale pasagerului, precum și airbag-urile laterale și cele tip perdea, toate montate standard.

Află mai multe despre interior şi dotările de la bord:

https://autoblog.md/foto-noul-nissan-qashqai-primele-imagini-si-detalii-de-la-interior/
 • Sub capotă modelul va dispune de două noi propulsoare, unul mild hybrid și un altul care marchează debutul european al tehnologiei e-POWER. Un agregat diesel nu va exista!

Despre motorizări în detalii:

https://autoblog.md/foto-noul-nissan-qashqai-toate-detaliile-despre-gama-de-motoare/

Noul Qashqai va fi produs în continuare la fabrica mărcii din Sunderland, Marea Britanie. Poate fi comandat de astăzi. Livrările vor începe din această vară. Preţul de start pentru piaţa noastră este deocamdată necunoscut.

Evenimentul de prezentare în reluare:

https://www.youtube.com/watch?v=ymDB41fA2nc

Detalii suplimentare despre model:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Cmentariile sunt închise