(foto) Î.M. Regia “Autosalubritate” arată că este gata să facă faţă vremii proaste.. cu un GAZ

Î.M. Regia “Autosalubritate” arată că este gata să facă faţă vremii proaste care a fost prognozată de meteorologi.. cu un vehicul la sigur! Asigurarea a fost dată de administratorul paginii de Facebook a întreprinderii, într-o postare făcută recent, care a reuşit în scurt timp să devină virală şi ridiculizată.

Unii internauţi consideră că ar fi fost mai bine de arătat, chiar de sus, toată flota de vehicule care sunt gata să înfrunte eventualele zăpezi de pe străzile oraşului, ceea ce ar fi inspirat o mai mare încredere în capacitatea prestatorului de servicii.

În schimb, singura imagine postată arată o singură maşină şi aceea care se ocupă doar de împrăștierea materialului antiderapant. Anume combinaţia dintre fotografie şi descriere a fost cea care a stârnit amuzament în spaţiul online.

Potrivit datelor oficiale, în prezent parcul “Autosalubritate” este compus din minim 100 de vehicule. Majoritatea sunt mașini de producție rusească – ZIL, KAMAZ și GAZ, dar sunt și câteva de producție germană – MAN și Mercedes-Benz.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

(foto) Atenţie, vecini răutăcioși! Cum a fost pedepsit un locatar care a blocat cu maşina accesul celor de la salubritate

https://autoblog.md/video-tehnica-folosita-pentru-deszapezire-pe-aeroportul-chisinau-vs-cea-folosita-de-primarie-pentru-strazile-orasului/

https://autoblog.md/video-un-zil-130-cu-600-de-cp-ii-terorizeaza-pe-toti-ceilalti-participanti-la-traficul-din-moscova/

Cmentariile sunt închise