(foto) În Chişinău apar treceri pentru pietoni supraînălțate. Iată cum arată

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În Chişinău au început să apară treceri pentru pietoni supraînălțate conform planului anunţat de autorităţile locale acum un an. Iată deci cum arată în realitate acest element de infrastructură, anterior fiind reprezentat doar schematic pe hârtie.

Trecerea din imagini este una din 20 care vor exista prin Chişinău. Se află pe strada Florilor, strada care va avea şi cele mai multe de acest gen – trei la număr.

Noua trecere are o înălţime de 7 centimetri, o lăţime de trei metri, iar în dependenţă dacă drumul este folosit şi de transport public sau nu, lăţimea rampei este de 2.5 sau 1.4 metri respectiv.

Amintim că pe alte 13 treceri existente vor fi amenajate spații de refugiu pentru pietoni.

Află mai multe:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/