(foto) În Germania se înregistrează niște furturi brutale de faruri de la mașini Porsche

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Furtul de faruri de la mașini Porsche nu este noutate. S-au înregistrat în trecut și în țara noastră câteva cazuri. Însă cea mai nouă practică, în raport cu modele de ultimă generație care nu sunt deloc ieftine, este de-a dreptul dureroasă.

Dacă anterior răufăcătorii știau, de exemplu, cum să scoată frumos blocurile optice de la vreun Cayenne de generație mai veche, în Germania se înregistrează în ultima vreme mai multe acte de vandalism brutal, să spunem așa.

Din câte se pare producătorul german a învățat lecții din trecut și cele mai noi modele au un soi de protecție, astfel încât nu pot fi simplu extrase din nișele în care se află montate. În contextul celor spuse, hoții se văd nevoiți să acționeze la fel de rapid, dar altfel.

Iar în cazul de față, hoții au decis să fure un set de faruri de pe un Porsche Taycan Cross Turismo. Potrivit postării, incidentul a avut loc în orașul german Dusseldorf.

Mașina era parcată în stradă, iar hoții au tăiat la propriu din aripi pentru a ajunge la faruri. Poliția locală deja investighează cazul.

Cmentariile sunt închise