in , ,

OMGOMG AngryAngry

(video) No comment: În Bălţi, un hoţ a folosit un bloc de piatră pentru a sparge la propriu un automobil

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Am ajuns să o vedem şi pe asta! Şi nu e de mirare că a avut loc anume la început de 2021 pentru că trebuia să înceapă cumva anul, aşa, prost pentru cineva… Un posesor de Ford Fusion s-a trezit peste noapte cu maşina spartă de un hoţ, dar spartă la propriu!

Dacă anterior am mai fost martorii unor situaţii similare, când hoţi de piese sau de bunuri pătrundeau în maşini prin spargerea geamurilor laterale sau a lacătelor uşilor, atunci în acest caz răufăcătorul a folosit o tactică de-a dreptul bizară. Individul a ridicat cu mâinile un bloc de piatră (un cotileţ) şi ulterior l-a aruncat peste parbrizul sedanului. Piatra grea a spart geamul gros şi a ajuns pe unul dintre scaune.

Conform informaţiilor disponibile, ţinta hoţului a fost un portmoneu lăsat la vedere, pe care proprietarul autoturismului l-a uitat în habitaclu. S-a “pătruns” prin parbriz pentru că geamurile laterale s-au dovedit a fi inițial indestructibile.

S-a întâmplat incidentul într-un cartier din oraşul Bălţi. Poliţia a fost sesizată, însă deocamdată nu s-a dat de urma hoţului.

VIDEO: tiktok.com/@romiras911

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!