(video) München 2021: Noul WEY Coffee 01 – primul contact AutoBlog.MD

Acest reportaj a fost realizat cu ajutorul DACIA MOLDOVABMW MOLDOVA, BT LEASING!

Mulţi dintre voi cunoașteți deja despre gigantul chinez Great Wall Motor. Acest concern auto are active sub aripa sa mai multe mărci printre care se numără HAVAL, ORA, WEY şi GWM Pickup. WEY propune pe piaţa locală ofertele cele mai premium şi anume cu această marcă GWM planifică o întoarcere în Europa.

La Salonul Auto Internaţional de la München am putut vedea prototipul pre-serie al primului model ce va fi comercializat în Europa. Este numit Coffee 01, dar acesta ar putea să nu fie cel final.

Abordarea premium reprezintă acum o strategie diferită pentru Great Wall Motors, care anterior încercase să câștige clienții europeni cu oferte bugetare, cu puțin succes. “Avem încredere în produs”, a declarat vicepreședintele executiv Great Wall pentru Europa Johnson Qiang pentru Autonews, adăugând că lansarea WEY în Europa va avea loc iniţial din Germania, urmată de Italia şi Spania, după care o extindere la nivel continental.

Coffee 01 va fi un plug-in hybrid capabil să propună şi 150 de km de autonomie electrică, ceea ce este mai mult decât suficient pentru deplasările zilnice de rutină! Unitatea de propulsie îi este formată dintr-un benzinar de 2.0 litri şi două electromotoare. Cutia de viteze este una cu nouă trepte şi dublu ambreiaj. Puterea combinată se ridică la 482 CP!

SUV-ul premium se poziţionează în termeni de dimensiuni între cele populare din Germania. Cu o lungime de 4.870 mm, este mai lung decât un BMW X3, Audi Q5 și Mercedes-Benz GLC, dar mai scurt decât BMW X5, Audi Q7 și Mercedes-Benz GLE.

Printre altele, Coffee 01 va fi prima mașină produsă în serie care va include un cip Qualcomm Snapdragon 8155. Acesta va permite utilizarea unor caracteristici precum conectivitatea 5G, recunoașterea facială, actualizări OTA și realitate augmentată.

WEY, care a vândut deja peste 400.000 de mașini în China de la înființarea sa în urmă cu cinci ani, va începe operațiunile europene în Germania. Primele livrări ale maşinii în cauză sunt programate pentru prima jumătate a anului 2022. Către această dată ar putea fi dezvăluite toate detaliile despre maşină.

Toate noutăţile şi reportajele de la Salonul Auto de la München

Sursă imagini live: carscoops.com

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/