(video) Chișinău: Momentul în care un minor sparge geamul îngust al unui microbuz și pătrunde prin el în cabină

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Spargerea unei mașini nu mai este un tip de infracțiune ieșit din comun, însă modul cum se întâmplă în unele cazuri poate fi neobișnuit. Duminică noaptea, un minor a fost surprins cum a intrat în cabina unui microbuz după ce i-a atras atenția un telefon lăsat la vedere.

Copilul nu a spart geamul principal al portierei, ci cel alăturat, îngust, de lângă oglinda retrovizoare. Mai mult, nu a băgat prin el mâna pentru a deschide ușa, ci a intrat ferestruică în cabină! Într-un final, surprinzător sau nu, tot pe acolo a ieșit, deși ar fi putut liber deschide toată ușa de la interior.

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic, ne-a comunicat că acest caz a fost înregistrat și se întreprind măsuri, însă ce i-ar putea face poliția unui minor?

În comentariile postărilor de TikTok atașate există declarații despre cazuri similare în zonă, fie în aceeași locație, pentru spargeri fiind utilizate la fel pietre. Frică de camere și de poliție astfel de mici infractori nu ar avea din cauza vârstei pe care o au…

VIDEO: tiktok.com/@marin.lazarenco

Un alt caz interesant a avut loc recent. O Tesla a fost spartă cu foc de armă!

Cmentariile sunt închise