(video) O Tesla care i-a filmat, spartă cu foc de armă! Polițiștii au prins doi tineri care au pătruns în cel puțin 10 mașini din Chișinău

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Polițiștii din sectorul Buiucani, cu suportul colegilor BPDS „Fulger”, au destructurat activitatea ilegală a unui grup infracțional specializat în furturi din automobile. Suspecții, doi tineri de 24 de ani din raionul Anenii Noi, pe parcursul a trei luni ar fi comis cel puțin 10 furturi din automobile în capitală!

Învinuiții pătrundeau în unitățile de transport pe timp de noapte prin deteriorarea geamurilor, de unde sustrăgeau bunurile materiale lăsate de către proprietari. Camera unei Tesla Model 3, care e activă mai mereu (dacă e activat modul Sentry) și înregistrează împrejurimile, a surprins că spargerea s-a făcut prin utilizarea unei arme!

Prejudiciul cauzat părților vătămate constituie circa 113.000 lei.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile și în mașina cu care se deplasau aceștia au fost depistate și ridicate hainele în care erau îmbrăcați în timpul săvârșirii infracțiunilor, dar și o parte din bunurile sustrase.

La moment, ambii se află în arest pentru 30 de zile și sunt cercetați penal pentru furt, iar pentru faptele comise ei riscă până la patru ani de închisoare!

Vezi și:

Cmentariile sunt închise